Η ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί τους δημοσιογράφους στο συλλαλητήριο των Τεμπών

27/02/2025 | 16:35

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, αναφέρονται τα εξής:

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, όλες και όλοι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, όπως πριν από δύο χρόνια την ημέρα τις τραγωδίας των Τεμπών.

Οι δημοσιογράφοι θα είμαστε παρόντες, συμπαραστεκόμενοι και αλληλέγγυοι αλλά και για να καλύψουμε τα γεγονότα της 28ης  Φεβρουαρίου, ημέρας που συμπληρώνονται δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, με αίσθημα ευθύνης, με εγκυρότητα και μοναδικό στόχο την αναζήτηση και ανάδειξη της αλήθειας, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. 

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι η Ένωσή μας, όπως και οι άλλες Ενώσεις της χώρας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις που καλύπτει γεωγραφικά η ΕΣΗΕΠΗΝ. Ειδικότερα για την Πάτρα, έδρα της Ένωσής μας, καλούνται σε προσυγκέντρωση στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στις 10 το πρωί.

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ