Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοιγμα με πτώση 0,17%

24/02/2025 | 12:51

Ήπια πτώση καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης (24.2.2025) του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης του χρηματιστηρίου, διαμορφώνεται στις 1.615,48 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,17%, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 19,24 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,34%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,33%. Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΔΑΑ (+4,31%), της Coca Cola HBC (+1,58%) και της Ελλάκτωρ (+0,44%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Elvalhalcor (-1,15%), των ΕΛΠΕ (-1,12%), του ΟΠΑΠ (-0,93%) και της Εθνικής (-0,90%). Ανοδικά κινούνται 31 μετοχές, 46 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: ΔΑΑ (+4,31%) και Δάϊος (+4,09%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Λανακάμ (κ) (-4,55%) και Εβροφάρμα (-2,81%).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μελωμένο κότσι
27/12/2025 | 12:44

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ