Γιατί ο Άδωνις θέλει να πάει στα Δικαστήρια την Ζωή

21/02/2025 | 09:59

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» και αναφέρθηκε στην απίστευτη δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ότι ο ίδιος σκούζει για τα Τέμπη γιατί υπάρχει προσωπική εμπλοκή στο έγκλημα των Τεμπών.

«Θα πάω στα δικαστήρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» ανέφερε χαρακτηριστικά για την στοχοποίηση του ως ποινικά ελεγχόμενο για το έγκλημα και συνέχισε: «Πάτε να υποστηρίξετε μια γυναίκα που κατηγορεί το νεκρό μηχανοδηγό, δεν έχει καμία ευαισθησία».

«Με αυτά που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα κάνει 10 χρόνια να ξεκινήσει η δίκη των Τεμπών», σημείωσε σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργιάδης.

Διαμήνυσε πως έως εδώ η τοξικότητα και η χυδαιότητα.

Νεποτισμός…
23/01/2026 | 18:47

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»