Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε με την …τηλεοπτική της μαμά Ρίκα Διαλυνά

12/03/2025 | 06:58

Στην εκδήλωση «Ισότητα για όλους» που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, έδωσαν το παρόν η πάντα υπέροχη Ρίκα Διαλυνά που διαμένει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο νησί και η Ζέτα Δούκα, δύο ηθοποιοί που συναντήθηκαν τηλεοπτικά στην σειρά «Ώρα η καλή».

Η Ζέτα Δούκα έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram, για την συνάντηση που είχε με την «τηλεοπτική» της μανούλα, με τον διαχειριστή της σελίδας της Ρίκας Διαλυνά να ανεβάζει στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook την εν λόγω ανάρτηση.

«Τι ευλογία να συναντάς ανθρώπους που το βιογραφικό της ψυχής τους και η γενναιοδωρία τους να ξεπερνούν το βιογραφικό των πράξεων τους στη ζωή -το οποίο είναι συνήθως εξαιρετικά πλούσιο σε όλους τους τομείς!
Η Ρίκα Διαλυνά , την οποία γνώρισα ως τηλεοπτική μαμά μου στην «Ώρα η καλή», στα πρώτα μου βήματα στην τηλεόραση κι έκτοτε την αποκαλώ «Μανούλα», είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των όσων ανέφερα παραπάνω. Το μεγαλείο της ψυχής της, ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους γύρω της, το άγγιγμά της, το ευγενικό της χαμόγελο και κυρίως η ταπεινότητα με την οποία αντιμετωπίζει τον εαυτό της και τις επιτυχίες της σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι χαρακτηριστικά ενός σπουδαίου ανθρώπου, μιας υπέροχης από κάθε άποψη γυναίκας.
Μου έκανε τεράστιο δώρο που ήρθε στην εκδήλωση για την «ισότητα για όλους» , στην ιδιαίτερη πατρίδα και τόπο διαμονής της πλέον, το Ηράκλειο Κρήτης.
Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν πως νιώθω γι’ αυτήν, μου φτάνει όμως που αυτή ξέρει…
Μην χάνετε ποτέ την ευκαιρία να καλωσορίζετε στη ζωή σας τις εμπειρίες, τη γνώση , την καλοσύνη , τη συναναστροφή και τις ιστορίες «χορτασμένων» ανθρώπων. Θα γίνετε καλύτεροι παντού.
Ρίκα, σ ευχαριστώ.
Εις το επανιδείν!»

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)