Κοντά στην Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης

17/03/2025 | 22:17

Με το σκεπτικό ότι η Κυνηγετική Ομοσπονδία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της ισορροπίας των οικοσυστημάτων και στην εφαρμογή των σχετικών νομοθεσιών, η στήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι διαρκής για την επίτευξη κοινών στόχων. 

Ο κ. Ζαΐμης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδίας Πελοποννήσου τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις ανάγκες και τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο την προστασία των τοπικών κοινοτήτων. «Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε το σπουδαίο ρόλο της Ομοσπονδίας στην κοινωνία καθώς μέσα από την εν γένει δράση της προάγεται η υπεύθυνη κυνηγετική δραστηριότητα, η προστασία της φύσης και η αειφορία των φυσικών πόρων», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας.

Να αναφερθεί ότι ο κ.Ζαΐμης έχει ζητήσει από την πολιτεία να είναι εκ νέου συνεργάτες κατά την αντιπυρική προστασία καθώς οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες μπορεί να έχουν πολύτιμη συνεισφορά σε έκτακτη ανάγκη φυσικής καταστροφής και στην πολιτική προστασία.

Κοντά στην Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της