Ρέιτσελ Ζέγκλερ: Ντεμπούτο στο West End με την «Evita»

16/03/2025 | 13:26

Η ηθοποιός Ρέιτσελ Ζέγκλερ (Rachel Zegler), που εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στο «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) και αναμένεται να λάμψει στην επερχόμενη live-action μεταφορά της «Χιονάτης», ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη θεατρική σκηνή του Λονδίνου.

Η ανερχόμενη σταρ Ρέιτσελ Ζέγκλερ θα κάνει το ντεμπούτο της στο West End με τον εμβληματικό ρόλο της Εύα Περόν, σε μια νέα παραγωγή του θρυλικού μιούζικαλ των Τιμ Ράις (Tim Rice) και Άντριου Λόιντ Βέμπερ (Andrew Lloyd Webber), «Evita». Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τζέιμι Λόιντ (Jamie Lloyd), στο Deadline.

Η φιλόδοξη παραγωγή θα ανέβει στο ιστορικό London Palladium για μια περιορισμένη καλοκαιρινή σεζόν διάρκειας 12 εβδομάδων, με τις παραστάσεις να ξεκινούν στις 14 Ιουνίου και να ολοκληρώνονται στις 6 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Deadline από τη Νέα Υόρκη, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με ηθοποιούς για τους υπόλοιπους βασικούς ρόλους, ο ενθουσιασμένος Λόιντ περιέγραψε τη Ζέγκλερ ως ένα «εξαιρετικό ταλέντο» που είναι βέβαιο ότι θα «καταπλήξει το κοινό του London Palladium».

Όπως αποκάλυψε συναντήθηκε με την ηθοποιό σε ένα απομονωμένο καφέ στο Μανχάταν και είπε ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσε την ανάγκη να την επιλέξει για τον εμβληματικό ρόλο, καθώς τον εντυπωσίασαν «η γνώση και οι σκέψεις» της για την Εύα Ντουάρτε ντε Περόν, όπως ήταν το κανονικό όνομα της πρώτης κυρίας της Αργεντινής από το 1946 μέχρι το θάνατο της το 1952.

«Η «Εβίτα» αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μιούζικαλ για εμένα από τότε που ήμουν κοριτσάκι και μαζί με τον μπαμπά μου τραγουδούσαμε το «Don’t Cry for Me Argentina» στην πίσω αυλή, ανέφερε σε δήλωσή της η Ζέγκλερ.

«Η ευκαιρία να φέρω στη σκηνή τις μοναδικές, ευφάνταστες ιδέες του Τζέιμι Λόιντ είναι μια τιμή που δεν έχει όμοιά της. Η σκηνή πάντα μου φαινόταν σαν το σπίτι μου και ανυπομονώ να κάνω το ντεμπούτο μου στο West End με μια τόσο σπουδαία ομάδα», συμπλήρωσε.

Οι πρόβες για το θρυλικό έργο θα αρχίσουν στο Λονδίνο στις 28 Απριλίου.

ertnews.gr

 

Πάτρα: Τραγωδία σε γαμήλιο γλέντι – Τι συνέβη

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτός είναι ο παππούς που πέθανε χορεύοντας στο γάμο της εγγονής του

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δικυκλιστές τραυματίστηκαν σε τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό ανήλικης – Εκσφενδονίστηκε από όχημα ΦΩΤΟ