Ο Άκης Σακελλαρίου για το ατύχημα που ενεπλάκη: «Είμαι 6 μήνες στην αποκατάσταση»

14/03/2025 | 07:44

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» για το ατύχημά του από το οποίο ακόμη δεν έχει συνέλθει.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αρχικά είπε: «Είμαι καλύτερα, κάνω φυσικοθεραπείες, ήταν μεγάλο ατύχημα, αφού είμαι 6 μήνες στην αποκατάσταση και έχω άλλο έναν μήνα με ενάμιση».

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς ένιωσε: «Φυσικά και τρόμαξα, εννοείται, αλλά αυτά είναι μέσα στη ζωή. Πάντα σκέφτεσαι ότι μπορεί να ήταν χειρότερα. Ξεκάθαρα αναθεωρείς και κάνεις ένα restart».

«Η αλήθεια ήταν ότι ήμουν τρομερά κουρασμένος όταν έγινε το ατύχημα, έτρεχα από πρόβα σε παράσταση. Ήταν μια έντονη περίοδος, και μόλις έγινε το ατύχημα, είπα ότι θα ξεκουραστώ», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή αποτέλεσε τη δεύτερη φορά όπου ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του καθώς λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από τη νόσο των Λεγεωνάριων, αλλά κατάφερε μα γλιτώσει. Η επόμενη μέρα αυτών των δύο σοβαρών περιπετειών; «Φυσικά και αναθεωρείς, αλλά δεν τα αναθεωρείς πλήρως, γιατί η ζωή μας φέρνει σε έναν ρυθμό που επανέρχεσαι πολύ γρήγορα. Όμως κάτι λίγο μένει», τόνισε.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης