Ο Πάπας Φραγκίσκος εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του νοσοκομείου πριν πάρει εξιτήριο

23/03/2025 | 22:30

Καλά φαίνεται να είναι τα νέα για τον Πάπα Φραγκίσκο αφού σήμερα Κυριακή εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν για να ευλογήσει το πλήθος.

Ο 88χρονος Ποντίφικας οδηγήθηκε στο μπαλκόνι με θέα στην κύρια είσοδο του νοσοκομείου «Gemelli» της Ρώμης, όπου εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί.

Οι πολίτες φώναζαν «Viva il Papa!» και «παπά Φραντσέσκο» φώναζαν οι πολίτες.

Σημειώνεται πως η εμφάνισή του έγινε πριν επιστρέψει στο σπίτι του στο Βατικανό για μια δίμηνη περίοδο ανάπαυσης και ανάρρωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Ποντίφικας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο της Ρώμης το Σάββατο, οι γιατροί του Πάπα δήλωσαν ότι η ζωή του κινδύνευσε δύο φορές, αλλά επιβεβαίωσαν ότι παραμένει σταθερός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Κατά καιρούς, ο Πάπας είχε χρειαστεί θεραπεία με οξυγόνο υψηλής ροής, σύμφωνα με το Βατικανό, και η μεταβαλλόμενη κατάσταση της υγείας του τράβηξε την προσοχή του κόσμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς του, το Βατικανό υποστήριξε ότι ο πάπας Φραγκίσκος συνέχισε να εκπληρώνει τα καθήκοντά του, παρά το γεγονός ότι παρέμεινε μακριά από τη δημοσιότητα.

Παρά τους συνεχιζόμενους αγώνες για την υγεία του, δεν έχει υπάρξει καμία ένδειξη από το Βατικανό ότι ο Πάπας προτίθεται να παραιτηθεί.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!