Λάμπρος Λάζαρης για Δανάη Παππά: Δεν έχουμε σχέσεις, δεν ήταν δύσκολος ο χωρισμός

31/03/2025 | 16:17

Ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε για τον χωρισμό του από τη Δανάη Παππά, διαψεύδοντας τις φήμες περί δικαστικών διαμαχών και ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχουν πλέον καμία σχέση. Ο επιχειρηματίας έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό», όπου τόνισε πως η απόφασή τους ήταν συνειδητή και πρόσθεσε πως δεν θέλει να έχει επικοινωνία με πρώην συντρόφους του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα που έλαβε η προσωπική του ζωή και εξήγησε πως πιέστηκε από τους δημοσιογράφους που του ζητούσαν να κάνει μια δήλωση. «Δεν με απασχόλησαν αυτά που έγραφαν τα μέσα για τον χωρισμό μου από τη Δανάη, περισσότερο με πίεσε που στην αρχή με έπαιρναν τηλέφωνο για να μιλήσω. Αιφνιδιάστηκα αρκετές φορές από δημοσιογράφους και υπήρξα αγενής και μετά είχα τύψεις, γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας δήλωσε πως ο χωρισμός τους δεν ήταν δύσκολος, καθώς ήταν μια απόφαση που πήραν και οι δύο συνειδητά. «Ο χωρισμός ήταν απόφαση, δεν ήταν δύσκολος. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύντροφό μου. Δεν έχουμε σχέσεις με τη Δανάη, αν θέλαμε να είχαμε σχέση, θα είχαμε σχέση και δεν θα την είχαμε διαλύσει. Δεν θα επιθυμούσα κάποια τέτοια επικοινωνία, όχι μόνο με τη συγκεκριμένη, αλλά και με καμία», σημείωσε.

Ο Λάμπρος Λάζαρης σε άλλο σημείο, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και τη στροφή στην καριέρα του. «Δεν είχα ασχοληθεί με το real estate επαγγελματικά. Είχα πολλούς φίλους που λόγω γνωριμιών με ρωτούσαν για σπίτια που πωλούνται και όλα αυτά. Μετά από μεγάλη έρευνα που έκανα και εγώ τώρα που έμεινα χωρίς σπίτι, είδα ότι μου αρέσει πολύ όλο αυτό. Το πάντρεψα και έκανα το γραφείο αυτό», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ο τελευταίος χρόνος σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν εποικοδομητικός, αλλά γενικά ήταν πολύς διαφορετικός από τα προηγούμενα χρόνια».

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα-Έκλεισαν τη Γούναρη συγγενείς και φίλοι του-Συνθήματα και λουλούδια στο κέντρο που έγινε ο φόνος-ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ