Θρήνος για τον 35χρονο Αντώνη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

29/12/2024 | 15:14

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Αμαρίου από τον χαμό του 35χρονου Αντώνη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου, στο ύψος της περιοχής Σφακάκι.

Η κηδεία του άτυχου Αντώνη, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, θα τελεστεί αύριο, Δευτέρα στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Νίθαυρη Αμαρίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε o 35χρονος συγκρούστηκε με δύο ακόμη οχήματα.

Ο άτυχος 35χρονος ανασύρθηκε από τα συντρίμμια χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ένας 56χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Protothema 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ