Συντετριμμένος ο θείος του 18χρονου που σκοτώθηκε στις Πρέσπες: «Ο αδερφός μου αναγνώρισε το αυτοκίνητο του παιδιού του και κατέρρευσε»

31/12/2024 | 13:17

Για το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο νέα παιδιά ηλικίας μόλις 16 και 18 ετών και να τραυματιστεί σοβαρά ένας 17χρονος, μίλησε ο θείος του ενός εκ των θυμάτων.

«Είμαστε συντετριμμένοι», είπε στο protothema.gr ο θείος του 18χρονου Σταύρου, καταρρακωμένος από τον τραγικό θάνατο του ανιψιού του αλλά και του 16χρονου φίλου του.

Ο αδερφός του, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος καθώς ήταν ο οδηγός ενός εκ των ασθενοφόρων που κλήθηκαν να πάνε εκεί. Όπως είπε:

«Οι οικογένειές μας, δυο χωριά έχασαν τα παιδιά τους και τραγική φιγούρα ο αδελφός μου που είναι οδηγός στο ΕΚΑΒ και κλήθηκε χθες το βράδυ να πάει στο θανατηφόρο τροχαίο χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για το παιδί του. Όταν έφτασε στο σημείο, αναγνώρισε το αμάξι του παιδιού του, ο οποίος ήταν και ο οδηγός και κατέρρευσε ο άνθρωπος. Κι ο Σταύρος μας κι ο Κωνσταντίνος ήταν από μικρά παιδιά φίλοι. Μακάρι να τα καταφέρει ο τρίτος φίλος της παρέας. Δεν έχω λόγια, είμαστε σε άσχημη κατάσταση».

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου