Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου του 5χρονου στο Διδυμότειχο

29/01/2025 | 18:14

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία του Διδυμοτείχου από τον θάνατο του 5χρονου αγοριού. Το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Στη σορό του παιδιού έγινε νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα με το e-evros.gr, ο ιατροδικαστής της Αλεξανδρούπολης δεν προσδιόρισε τα αίτια θανάτου. Αποφασίστηκε να σταλούν ιστολογικά δείγματα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι δυο γονείς του παιδιού που είναι στρατιωτικοί, κατάγονται από τον Έβρο και μένουν στο Διδυμότειχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς είπαν πως το παιδί περνούσε κάποια ίωση τις τελευταίες ημέρες και το μετέφεραν στο νοσοκομείο όταν έμεινε χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 5χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

 

ΠΗΓΗ

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)