Σεισμοί στις Κυκλάδες: Γεμάτες καταφθάνουν οι πτήσεις από τη Σαντορίνη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

03/02/2025 | 17:56

Οι σεισμοί στις Κυκλάδες έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους στη Σαντορίνη με πολλούς να σπεύδουν να φύγουν από το νησί με όποιον τρόπο μπορούν.

Με έκτακτα, αλλά και προγραμματισμένα, δρομολόγια προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος», σπεύδουν στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές κάτοικοι από τη Σαντορίνη, λόγω της ανησυχίας που υπάρχει από τους σεισμούς στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις από Σαντορίνη προς Αθήνα αναχωρούν με τα αεροσκάφη γεμάτα, με συνέπεια οι εταιρείες να προσανατολίζονται σε επιπλέον δρομολόγια.

Ενδεικτικά, η AEGEAN ενημέρωσε το επιβατικό κοινό «για την προσθήκη δυο (2) έκτακτων, πρόσθετων πτήσεων σήμερα και μίας (1) επιπλέον αύριο, από και προς τη Σαντορίνη για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων κατοίκων και επισκεπτών του νησιού».

Οι έκτακτες πτήσεις είναι η Α3357 και η Α3361, με την πρώτη να έχει προσγειωθεί και τη δεύτερη να αναμένεται να φτάσει κατά τις 20:40.

«Είμαι λίγο συγκινημένη. Όλα καλά θα πάνε. Πληρώσαμε πανάκριβα το εισιτήριο. Δώσαμε 420 ευρώ, 210 το άτομο, εγώ και το παιδί. Ντροπή τους πραγματικά» δήλωσε μια γυναίκα, μόλις βγήκε από τις Αφίξεις στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ερωτηθείσα για το πώς βιώνουν αυτή την κατάσταση οι κάτοικοι της Σαντορίνης εκεί σημείωσε ότι «οι άνθρωποι είναι τρομαγμένοι, τι να πούμε, έχουμε διάφορα, σεισμούς, ηφαίστεια». 

 

ΠΗΓΗ

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)