Οι παππούδες θέλουν να δωρίσουν την καρδιά του Άγγελου, λέει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ

02/02/2025 | 21:33

Εγκεφαλικά νεκρό είναι το 3χρονο παιδί που βασανίστηκε στην Κρήτη και για την κακοποίησή του κατηγορούνται και έχουν προφυλακιστεί η 26χρονη μητέρα του και ο 44χρονος σύντροφός της.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, μίλησε στο Mega και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτά τα οποία φοβόμασταν να μην επιβεβαιωθούν, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Το παιδί σύμφωνα και με τις τελευταίες εγκεφαλικές εξετάσεις, είναι εγκεφαλικά νεκρό. Οπότε κρίνεται ότι είναι κλινικά νεκρός».

«Η γιαγιά του παιδιού, η οποία έχει την επιμέλεια, μαζί με τον παππού μας είπαν ότι θέλουν η καρδούλα του να χτυπάει σε κάποιο άλλο παιδί που το έχει ανάγκη. Αυτό το ελέγχουμε, υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Για να δούμε, πρώτον, αν τα όργανα του παιδιού είναι συμβατά. Δεύτερον, υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τα όργανα», ανέφερε διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»