Πώς έγινε το τροχαίο με τον νεκρό 15χρονο στη Φυλή – Κάτοικος έσωσε την κοπέλα που έχασε το πόδι της

16/02/2025 | 12:15

Ένας 15χρονος νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή της Φυλής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 όταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν 4 ακόμη άτομα, ο συνοδηγός, ένας 15χρονος και δύο κοπέλες, κινούμενο επί της οδού Ιάσμου, στο ρεύμα προς Φυλή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του.

Το αμάξι ακολούθησε μια «τρελή» πορεία και με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε αρχικά στο κράσπεδο στη συνέχεια σε μια ελιά και κατέληξε αναποδογυρισμένο σε ένα διπλανό χωράφι.

Το σημείο της τραγωδίας θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τη σφοδρή πρόσκρουση ενώ το ΙΧ μετετράπη σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Από αυτό ανασύρθηκε νεκρός ο ανήλικος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, καθόταν στο πίσω κάθισμα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ένα ακόμη άτομο χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, μια συνεπιβάτιδά τους έχασε το πόδι της ενώ ο τέταρτος τραυματίας νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο Αττικόν.

Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος περιγράφει στο protothema.gr τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν της μοιραίας εκτροπής.

Όπως λέει, η κοπέλα που ακρωτηριάστηκε σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός κατοίκου της περιοχής ο οποίος της έδεσε το πόδι για να σταματήσει την αιμορραγία.

«Ο μικρός που είχε πεθάνει ήταν μέσα στα αίματα το πρόσωπό του. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Αυτός καθόταν στο πίσω κάθισμα. Το αμάξι ήταν αναποδογυρισμένο και κοιτούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου. Έξω ήταν η κοπέλα που της κόπηκε το πόδι και ήρθε ένας γείτονας και της το έδεσε για να σταματήσει το αίμα», αναφέρει.
 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ