Οι χειροποίητες πρωτομαγιάτικες δημιουργίες της Ευσταθίας Γιαννιά – ΦΩΤΟ

02/05/2019 | 11:26

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους “Καλό Μήνα” η Ευσταθία Γιαννιά Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ.

Χθες Τετάρτη 1η Μαΐου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφικό στιγμιότυπο την ώρα της κατασκευής άνθινων στεφανιών και όχι μόνο. Όπως πληροφορήθηκαμε η κα. Γιαννιά από νωρίς το πρωί άρχισε τη σύνθεση των χειροποίητων πρωτομαγιάτικων δημιουργιών της, με άνθη που μάζεψε μόνη της!

“Φρέσκα λουλούδια και το παραδοσιακό στεφάνι για την πιο λουλουδάτη μέρα του χρόνου, την Πρωτομαγιά. Η παράδοση αναφέρει, πως το μαγιάτικο στεφανι “χαρίζει” υγεία, καλή τύχη, ειρήνη, ευτυχία, ευφορία και είναι ευχές μου για όλους σας!
#Καλό_μήνα!!!”
, ήταν το κείμενο που συνόδευσε τη ανάρτηση της/

59295305_2326015501009899_2306478217696903168_n_1.jpg

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Κέικ με τσάι και τζίντζερ

Στην αντεπίθεση ο Μαραντίνης: Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του για το «μονόπρακτο παραλήρημα» 

Οι μεγαλόσωμες φυλές σκύλων: Ιδιαιτερότητες που απαιτούν ειδική φροντίδα

Βασίλης Κουτσιανικούλης: Ο Έλληνας «Μεσι» κρέμασε τα παπούτσια του και ξεκινά την καριέρα του ως ατζέντης

Γαλλία: Υπό κράτηση Παλαιστίνιος για επίθεση με καρέκλα σε ραβίνο

Απέδρασε από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός σε επεισοδιακό ματς και έκανε το break