Ο Αλκέτ Ριζάι κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης

11/04/2025 | 22:19

Την υπό όρους αποφυλάκιση του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι από τις Φυλακές Δομοκού, είχε προς εξέταση το μεσημέρι της Παρασκευής (11/4/25) το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, η υπόθεση του 47χρονου Αλβανού αναβλήθηκε για τις 6 Ιουνίου 2025, όπως δήλωσε o εκ των συνηγόρων του Κώστας Νούσας, αφού ο εντολέας του είχε μεταχθεί προσωρινά στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, για διαδικαστικό θέμα.

Έχει καταδικαστεί δύο φορές σε ισόβια κάθειρξη, ενώ οι ποινές για τις υπόλοιπες πράξεις του φτάνουν τα 25 χρόνια.

Ο Αλκέτ Ριζάι από το 2003 που συνελήφθη πρώτη φορά έχει μείνει στη φυλακή 21 χρόνια καθώς με τις αποδράσεις του σε αυτό το διάστημα χάρηκε μόνο λίγους μήνες ελευθερίας. Τα τελευταία χρόνια όμως η διαγωγή του είχε επιτρέψει να παίρνει ακόμη και άδειες από τη Φυλακή, όπως τον Ιανουάριο του 2021. Τότε σε περιοχή της Λαμίας, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης που έκαναν έλεγχο σε ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο κακοποιοί, είδαν να επιβαίνει και ο Αλκέτ Ριζάι που είχε πάρει νόμιμη άδεια 5 ημερών.

Τελευταία φορά που ο Αλκέτ Ριζάι είχε περάσει το κατώφλι των Δικαστηρίων Λαμίας ήταν πριν ένα χρόνο, προκειμένου να δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας για αυτοσχέδια σουβλιά (οπλοκατοχή) και κινητά που είχαν βρεθεί στο κελί του. Τότε είχε κριθεί αθώος.

Κάμερες στα διόδια θα «σκανάρουν» πινακίδες Ι.Χ. για όσους τα δηλώνουν σε ακινησία

Δυτ. Ελλάδα: Σήμερα η κηδεία του 32χρονου προέδρου κοινότητας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

“Ιατρική και Τέχνη”: Ημερίδα σήμερα στην Αγορά Αργύρη

Josephine: «Καταπέλτης» η τραγουδίστρια για την Eurovision 2025 – «Είμαι εγώ σε άλλη εποχή ή αυτοί εκεί πέρα;»

Αϋπνία: Δεν βλάπτουν όλες οι οθόνες το ίδιο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο οδικός χάρτης στο δρόμο προς το 5ο συνέδριο

Σε τεχνητό κώμα ο Αβονίγι της Νότιγχαμ Φόρεστ

Διώκεται 38χρονος για εκδικητική πορνογραφία