ΣΥΡΙΖΑ: Η εγκατάλειψη του ΕΣΥ είναι έργο της ΝΔ και του Άδωνι Γεωργιάδη

09/01/2025 | 21:23

Για εγκατάλειψη του ΕΣΥ από την κυβέρνηση της ΝΔ κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το περιστατικό στον Ερυθρό Σταυρό.

«Νέα θύματα της κατάντιας του ΕΣΥ του ‘Αδωνι Γεωργιάδη και της Νέας Δημοκρατίας ασθενείς και τραυματιοφορείς που τραυματίστηκαν στον Ερυθρό μετά από πτώση ασανσέρ, του οποίου κόπηκαν τα συρματόσχοινα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γενικεύοντας υποστηρίζει: «Η εγκατάλειψη των υποδομών, η υποστελέχωση των νοσοκομείων, η αποδιάρθρωση του συστήματος υγείας φέρουν την υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας και κυριολεκτικά πλέον απειλούν τη ζωή των πολιτών. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες του ατυχήματος και ελπίζουμε να υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την κατάσταση των υποδομών ενός σημαντικού νοσοκομείου της Αττικής, που οδήγησαν σε αυτό».

 

ΠΗΓΗ

 

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ