Ανδρουλάκης: Σήμερα, 204 χρόνια μετά, έχουμε κι εμείς χρέος να εργαστούμε για να ενισχύσουμε όλους τους συντελεστές εθνικής ισχύος

25/03/2025 | 14:29

«Τιμούμε σήμερα τους προγόνους μας που πολέμησαν απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, για να είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι» ανέφερε για την 25η Μαρτίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αυτούς που με τη θυσία τους, έκαναν παγκόσμιο σύμβολο το «Ελευθερία ή Θάνατος» Σήμερα, 204 χρόνια μετά, έχουμε κι εμείς χρέος να εργαστούμε για να ενισχύσουμε όλους τους συντελεστές εθνικής ισχύος: την οικονομία, την άμυνα, το δημογραφικό και την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς. Έτσι θα είμαστε μια ισχυρή δύναμη αποτροπής απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα. Χρόνια πολλά σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα!» κατέληξε.

 

ΠΗΓΗ

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας