Πάτρα: Σπείρα διακινούσε για μήνες κοκαΐνη και χασίς – Είχε δεκάδες πελάτες

Δεν γλύτωσαν από την “παγίδα” της ΕΛ.ΑΣ τα μέλη σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24  τέσσερα άτομα (2 έλληνες και 2 αλβανοί), είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και διακινούσαν μεγάλες ποσόστητες κοκαΐνης σε Πάτρα και Κάτω Αχαΐα.

Δεν ξέφυγαν όμως από το …ραντάρ των στελεχών του τμήματος Διώξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, που τους εντόπισαν και παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους για περισσότερο από 4 μήνες.

Σήμερα αποφασίστηκε μετά την συγκέντρωση όλων των απατούμενων στοιχείων της έρευνας να γίνει επιχείρηση. Μάλιστα μαζί με τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα , στην περιοχή των Συνόρων, στην Πάτρα, την ώρα που προσπαθούσαν να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Οι έρευνες στα σπίτια των 4 διακινητών είχαν αποτέλεσμα , καθώς κατασχέθηκε ποσότητα 700 γραμμαρίων κοκαΐνης, αλλά και χασίς.

Η σπείρα φαίνεται να είχε διακινήσει ναρκωτικά σε 100 τουλάχιστον περιπτώσεις.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)