Πάτρα: Καταδίκη για τον πατρινό προπονητή για ασέλγεια σε 14χρονη αθλήτριά του

Ένοχος κατά πλειοψηφία (6-1) για το κακουργηματικής μορφής αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσια πράξη κρίθηκε χθες αργά το βράδυ από το Μεικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Αιγίου ο Πατρινός προπονητής πυγμαχίας, ο όποιος είχε κατηγορηθεί από την 14χρονη (τότε) αθλήτριά του.

Το ∆ικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και τού επέβαλε συνολική ποινή φυλακίσεως τεσσάρων ετών, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος. Η αυλαία της δίκης που διήρκησε αρκετές μέρες, έπεσε χθες με τις αγορεύσεις των συνηγόρων προς υποστήριξη της κατηγορίας και της υπεράσπισης.
Υπενθυμίζουμε ότι η Εισαγγελέας της Έδρας στην αγόρευσή της είχε προτείνει την ενοχή
του. Ο Πατρινός προπονητής δήλωνε από την πρώτη στιγμή αθώος και αρνήθηκε πως τέλεσε το αδίκημα που κατηγορείται και ευελπιστεί πως στο εφετείο η υπόθεση θα λάβει άλλη τροπή. Παρά το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες κατέθεσαν υπέρ του, οι Πρωτοδίκες δεν επείσθησαν και αποφάσισαν την καταδίκη του πλην ενός. Η υπέρασπισή του επιμένει πώς τα στοιχεία που έχει είναι ακλόνητα και πώς στο Εφετείο θα αποδειχθεί η αλήθεια περί της αθωότητάς του.

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου