Χαμός στο Θέρμο! Συλλήψεις συμβούλων της αντιπολίτευσης μετά από μήνυση του Δημάρχου Σπ. Κωνσταντάρα

Έκανε πράξη τα όσα ανήρτησε ο δήμαρχος Θέρμου για την μείζονα αντιπολίτευση και τη μήνυση που προτίθετο να καταθέσει , μετά την ανακοίνωση της παράταξης την οποία και χαρακτήρισε συκοφαντική.

Σήμερα Πέμπτη ο κ. Κωνσταντάρας προχώρησε σε υποβολή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης και το μεσημέρι εκδόθηκε σχετική εισαγγελική παραγγελία.

Σε εφαρμογή αυτής, αστυνομικοί στο Θέρμο προχώρησαν σε αναζητήσεις και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, έχουν συλληφθεί τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενω οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Χθες Τετάρτη 12/2 οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Σκούρα, όπως και ο επικεφαλής, είχαν υπογράψει κοινή ανακοίνωση με την οποία μεταξύ άλλων κατηγορούσαν τον δήμαρχο Θέρμου, ότι προέβη σε «υπόγεια συναλλαγή με την ΤΕΡΝΑ κάτω από το τραπέζι», ώστε να εξασφαλιστει η υποστήριξη του στο έργο της αντλησοταμίευσης.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο