Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου: Τρίωρος αποκλεισμός απόψε στα Βραχναίικα

Κλειστός για τρεις ώρες θα παραμείνει απόψε ο δρόμος της Πατρών-Πύργου στα Βραχνέικα για τις εργασίες κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου.

Συγκεκριμένα:

Στο πλαίσιο των εργασιών σκυροδέτησης πλάκας της νέας Άνω Διάβασης (Α704) του υπό κατασκευή αυτοκινητοδρόμου Πατρών Πύργου, στην περιοχή Βραχνέικα, την Τρίτη 11.02.2025 από ώρα 20:00 έως και ώρα 23:00, θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρος αποκλεισμός του τμήματος μεταξύ του Κόμβου Οβρυάς της Περιμετρικής Πατρών και του Κόμβου ΒΙ.ΠΕ. της Ν.Ε.Ο. Πατρών Πύργου, κατά τη διάρκεια του οποίου η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο. όπως φαίνεται στο ακόλουθο διάγραμμα.

 

 

Για το διάστημα αυτό, θα αποκλειστεί και ο ημικόμβος Μιντιλογλίου.

 Η Ολυμπία Οδός, σε ανακοίνωση της,  ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

 

 

Μητσοτάκης από Μέγαρα: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, οι φωνές του λαϊκισμού πάντα καραδοκούν

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: «Γάμος με κουμπάρα την Μαριάννα Λάτση»

Καρπόφ: «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Κωνσταντέλια – Έρχεται νέα κρούση»

Θύμα απαγωγής γιος επιχειρηματία: Ανάμεσα στους δράστες ο γνωστός τράπερ Ivan Greko – Απειλούσαν να του κόψουν τα δάχτυλα

Ο Σλοτ στοχεύει σε μακροχρόνια θητεία στο «Άνφιλντ»

Πέθανε ο βραβευμένος Βραζιλιάνος φωτοειδησεογράφος Σεμπαστιάο Σαλγκάδο

Πάτρα: Τα έσπασε στα επείγοντα νοσοκομείου – Χειροπέδες από την ΕΛ.ΑΣ

Στο ύψος του ο Φουρνιέ και εκτός γηπέδου: Οδυνηρό να μην προσφέρουμε στους οπαδούς μας αυτά που αξίζουν