Πάτρα: Μαθητές-φοιτητές δίνουν ραντεβού αύριο στις 12μ. στην πλατεία Γεωργίου για τα Τέμπη

Νέο συλλαλητήριο διοργάνωνεται αύριο Παρασκευή, στην Πάτρα, για τα Τέμπη.

Μαθητές και φοιτητές καλούν τον κόσμο στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου στις 12 το μεσημέρι και στην πορεία που θα ακολουθήσει, καθώς όπως δηλώσαν στο tempo24 φοιτητές που έλαβαν μέρος στην χθεσινή μεγάλη πορεία “δεν θα υποχωρήσουμε, εάν δεν υπάρξει δικαιοσύνη και δεν καθίσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι του εγκλήματος”.

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Εξάλλου, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και Φοιτητικοί Σύλλογοι οργανώνουν νέο συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Μάρτη για το δυστύχημα στα Τέμπη. Στην Αθήνα το ραντεβού έχει οριστεί για τις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

«Μέχρι η δικαίωση να ρθει εδώ θα μείνουμε. Όλοι μαζί μια φωνή ένα θα γίνουμε. Για αυτούς που φύγανε πρέπει να συνεχίσουμε. Και ένα είναι σίγουρο στο τέλος θα νικήσουμε!» επισημαίνει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.

«Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά «μέχρι τέλους» για να δικαιωθούμε και για να μην ζήσουμε νέα Τέμπη» αναφέρουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering