Δήμος Πατρέων: Αλλαγές στις αρμοδιότητες Αντιδημάρχων

Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, αναφέρονται τα εξής:

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, μεταβάλλονται οι αρμοδιότητες για τους εξής Αντιδημάρχους του Δήμου Πατρέων.

“Ο Αποστόλης Αγγελής, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Προγραμματισμού, αναλαμβάνει επιπλέον την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Προσόδων και Δημοτικής Περιουσίας.

Ο Μιχάλης Αναστασίου, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Κοιμητηρίων και Αποτέφρωσης, αναλαμβάνει επιπλέον την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας της Διεύθυνσης Αυτεπιστασίας.

Η Κατερίνα Σίμου Αντιδήμαρχος Παιδείας, αναλαμβάνει επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρέων.

Η Ειρήνη Γκέστα λόγω φόρτου εργασίας και ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα εκτελεί πλέον χρέη Αντιδημάρχου.

Οι λοιπές αρμοδιότητες όλων των Αντιδημάρχων του Δήμου Πατρέων παραμένουν όπως έχουν οριστεί από την από 31/12/2023 απόφαση Δημάρχου Πατρέων”.

Eurovision 2025: Οι δέκα χώρες που πάνε τελικό – Η Κύπρος δεν πήρε το εισιτήριο

Mε ένταλμα από τις δικαστικές αρχές Αγρινίου καταζητείται γνωστός «βιρτουόζος» του κλαρίνου

LaLiga: Νίκη για τη Σεβίλλη μετά από 8 αγωνιστικές

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ μεταξύ Κάσου και Καρπάθου – Μήνυμα από το 112 για κίνδυνο εκδήλωσης τσουνάμι

Φενέρ: Οι αγώνες στο Final Four είναι διαφορετικοί

Οι καιρικές συνθήκες σήμερα Τετάρτη στην Πάτρα

Γ. Χρυσοστόμου: Όταν ήταν μοντέλο στον Πρωινό Καφέ!

H Άντζελα Γκερέκου σήμερα στην Πάτρα με «Γεύσεις και Μνήμες» από την Κέρκυρα