Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Ικανοποιημένος ο Μάνος Δασκαλάκης με την καταδίκη της

Την ικανοποίησή του για τα δις ισόβια που επιβλήθηκαν σήμερα (18.03.2025), στην Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε – μέσω της δικηγόρου του- ο πρώην σύζυγος της και πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης. 

«Το δικαστήριο έκρινε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ένοχη για την ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», ανέφερε η δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της δίκης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, όπου με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κρίθηκε πως υπήρξαν θύματα της μητέρας τους.

 «Θα ήταν αδιανόητο να πει κανείς ότι είμαστε χαρούμενοι με αυτή την απόφαση. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι χαίρεται με τον θάνατο δύο παιδιών», σημείωσε.

«Ωστόσο είμαστε ικανοποιημένοι από τη διαδικασία που ήταν διεισδυτικότατη και φώτισε κάθε σημείο και έδιωξε κάθε αμφιβολία ως προς την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου» κατέληξε στη δήλωσή της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου άκουσε την απόφαση επί της ενοχής και επί της ποινής ψύχραιμη, ενώ στο δικαστήριο ήταν παρόντες συγγενικά της πρόσωπα αλλά και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

 

ΠΗΓΗ

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο