Απίστευτες εικόνες στην Αιτωλοακαρνανία – Άσπρισε ο τόπος από το χαλάζι, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου τα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα της Δευτέρας (31/3) την Αγία Ελεούσα Μεσολογγίου, μετατρέποντας το ανοιξιάτικο τοπίο σε… χειμωνιάτικο σκηνικό.

Το φαινόμενο ξεκίνησε λίγο πριν τις 18:00 κοντά στα Φραγκουλαίικα, στην εθνική οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου, και επεκτάθηκε μέχρι την Αγία Ελεούσα. Η χαλαζόπτωση ήταν έντονη και διήρκεσε αρκετά λεπτά, καλύπτοντας δρόμους και χωράφια με ένα λευκό στρώμα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, βρίσκεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα έως το βράδυ, με πιθανότητα πρόσθετων έντονων φαινομένων.

Οι οδηγοί και οι κάτοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

 

 

sinidisi.gr

ΦΩΤΟ: agriniopress.gr

 

 

 

Η ιστορία της Αν με το… “στάσου μύγδαλα”

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Πάτρα: Εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Eurovision: Η αποθέωση της Klavdia από το Spotify, τα στοιχήματα και τα παρατράγουδα

”Ο Μουνής” της Λένας Κιτσοπούλου, έρχεται στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς