Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Μπολόνια για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας

03/01/2025 | 09:08

Το δεύτερο… πιάτο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague σερβίρεται απόψε και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ (21:15).

Οι Πράσινοι που βρίσκονται στο 11-7 θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας, ενώ οι Ιταλοί (5-13) θα ψάξουν την τρίτη σερί νίκη τους στη διοργάνωση έπειτα από εκείνες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει φυσικά στους τραυματίες Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις που αναρρώνουν από τα χειρουργεία τους, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Τζέριαν Γκραντ που δεν είχα αγωνιστεί κόντρα στην Καρδίτσα για προληπτικούς λόγους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Βίρτους Μπολόνια, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τόκο Σενγκέλια που παραμένει εκτός δράσεις εδώ και λίγο διάστημα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το ντέρμπι ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Έφες ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, ενώ η Παρί θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, η Παρτίζαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ρεάλ Μαδρίτης την Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Φενέρμπαχτσε-Εφές Αναντολού 19:45
Παρί-Μπαρτσελόνα 21:15
Παρτίζαν-Μακάμπι 21:30
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν 21:45

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου