Παναθηναϊκός: Ο Αντράζ Σπόραρ υπέγραψε για 2,5 χρόνια στην Αλάνιασπορ

10/02/2025 | 15:50

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Αντράζ Σπόραρ, με τουρκικό ρεπορτάζ να υποστηρίζει ότι ο Σλοβένος επιθετικός υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο με την Αλάνιασπορ.

Ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ανέφερε ότι ο Αντράζ Σπόραρ έβαλε την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την Αλάνιασπορ και ο Παναθηναϊκός θα λάβει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη μετεγγραφή του.

Ο Σλοβένος στράικερ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπήρξαν για αυτόν στον Παναθηναϊκό και είχε μείνει εκτός ομάδας τον τελευταίο καιρό, με την Τουρκία να αποτελεί… διέξοδο για τον ίδιο και το “τριφύλλι”.

 

ΠΗΓΗ

 

Συναγερμός στον Αμπελώνα: Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Κάννες 2025: Η Χάλι Μπέρι αναγκάστηκε να «αλλάξει» φόρεμα για την τελετή έναρξης

Οι μελισσοκόμοι προειδοποιούν για την ανησυχητικά υψηλή θνησιμότητα μελισσών

«Γρίφος» για τις διαπραγματεύσεις στην Κωνσταντινούπολη – Επιμένει ο Ζελένσκι για τριμερή με Πούτιν και Τραμπ

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφές σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το νέο της look: «Είναι μια γενικότερη αλλαγή στην οπτική μου για τα πράγματα»

Τι λένα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Μαΐου