Χρυσάφι της Λίβερπουλ στον Σαλάχ: Θα πάρει πάνω από 20 εκατομμύρια το χρόνο

11/04/2025 | 14:11

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα παραμείνει στην Λίβερπουλ καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «reds» με τον ίδιο να γίνεται ο μίδας του «Anfield» καθώς τα χρήματα που θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό ζαλίζουν.

Και αυτό διότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος ήταν ήδη αρκετά ακριβοπληρωμένος, υπέγραψε ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, το οποίο θα του αποφέρει κάθε εβδομάδα 410.000 ευρώ, ή αν προτιμάτε 21,2 εκατομμύρια το χρόνο!

Σύμφωνα με την «Daily Mail» ο 32χρονος θα αμείβεται πλέον με ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια της ιστορίας όχι μόνο του συλλόγου, αλλά και ολόκληρης της Premier League, με τον ίδιο να εξαργυρώνει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον σύλλογο.

Ο Σαλάχ άλλωστε αποτελεί ένα από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Λίβερπουλ και είναι ο 3ος σκόρερ των «reds» με 243 γκολ σε 394 αγώνες.

 

ΠΗΓΗ

 

Σύγκρουση ιστιοφόρων με έναν τουρίστα τραυματία

Σαν σήμερα 29 Μαΐου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Πίεση: Το λάθος που κάνουμε όταν τη μετράμε στο σπίτι

Tuttosport: Καρέτσας, Κωστούλας, Μουζακίτης ανάμεσα στους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy

Τελείωσε, προτού ξεκινήσει: Το μήνυμα που μπορεί να καταστρέψει το φλερτ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο γήπεδο της Παναχαΐκης

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο Έλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ: Ο «πικραμένος» κροίσος και το «μοιραίο» ταξίδι στη Μέση Ανατολή

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 29 Μαΐου 2025