Κύπελλο Ελλάδας: Άλλαξε το πρόγραμμα των προημιτελικών

24/01/2022 | 14:38

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται το επόμενο διήμερο (25-26/1), με τη διεξαγωγή των αγώνων ρεβάνς για τα προημιτελικά. Η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει το πρόγραμμα των παιχνιδιών, μόνο που δύο αναμετρήσεις της Τετάρτης (26/1) άλλαξαν τελικά ώρα έναρξης.

Οι ρεβάνς του Κυπέλλου Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης θα γίνουν σε νέες ώρες. Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Cosmote και το Ολυμπιακός – Πανατωλικός, αντί στις 17:00, θα αρχίσει στις 18:30 στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Στις 17:00 θα γίνει κανονικά το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ το Λαμία-Άρης θα διεξαχθεί στις 20:00 την Τετάρτη (26/1) αντί στις 21:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη η αναμέτρηση.

Ο Δήμος Πατρέων απαντά για την πυρασφάλεια του κλειστού γηπέδου Ροϊτίκων

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποθεώθηκε από τα ισπανικά Μέσα για το νταμπλ με τον Ολυμπιακό

Eurovision 2025: Η Klavdia έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης – Ρεκόρ με 71,5%

Μητσοτάκης: Τα Πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές και καθηγητές και όχι σε μειοψηφίες που «μασκαρεύουν» τις εγκληματικές τους πράξεις με ιδεοληψίες

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής

Σία Αναγνωστοπούλου: Λίνα Μενδώνη η πιό …επιτυχημένη υπουργός!

Εύβοια: Ρωγμές σε σπίτια και σε κτίρια μετά τους απανωτούς σεισμούς – ΦΩΤΟ 

Η κατάρρευση του απαραβίαστου των συνόρων