Το Επιμελητήριο Αχαΐας στηρίζει τον αθλητισμό και τα σχετιζόμενα επαγγέλματα – Εκθεση στο “Τόφαλος”

17/03/2022 | 16:08

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συντάσσεται με την δράση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την στήριξη του αθλητισμού και τα σχετιζόμενα επαγγέλματα και καλεί τα μέλη του, τα οποία δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε συναφείς τομείς (αθλητικά όργανα, αθλητική ένδυση & αθλητικά είδη, γυμναστήρια, εξοπλισμοί γυμναστηρίων και αθλητικών χώρων, είδη διατροφής για τον αθλητισμό-συμπληρώματα διατροφής, super foods κ.ο.κ) να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο για τη συμμετοχή τους στην έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» 8,9 και 10 Απριλίου 2022, σε χώρους –περίπτερα του Επιμελητηρίου. 

“Πρόκειται για ένα εγχείρημα στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό το οποίο έχει στόχο την ανοιχτό διάλογο µε τη συµµετοχή των τοπικών κοινωνιών και των αθλητικών φορέων της περιφέρειας και διοργανώνονται 13 περιφερειακά συνέδρια στις έδρες των Περιφερειών µε τη συµµετοχή Δήµων, αθλητικών φορέων, Επιµελητηρίων, επαγγελµατιών του αθλητισµού κ.ο.κ. Βάζουµε στον αθλητικό χάρτη τον ηλεκτρονικό αθλητισµό (e-sports), τον αθλητισµό αναψυχής, επενδύουµε στην αξία του εθελοντισµού στα αθλητικά δρώµενα και ενθαρρύνουµε την ανάπτυξη του ψυχαγωγικού αθλητισµού, αξιοποιώντας την τοπική δυναµική.

Σήµερα, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να συνεχιστεί ο ανοιχτός διάλογος µε όλους τους εµπλεκόµενους, ώστε να συνδιαµορφώσουµε την Εθνική Στρατηγική για τον Αθλητισµό στη Χώρα”, αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας καλούνται να επικοινωνήσουν με την αρμόδια κα Νόρα Νικολοπούλου στο τηλ. 2610 277 779 (εσωτ 11) έως τις 23 Μαρτίου 2022.

Μαρία Μενούνος: Η κόρη μου μιλάει καλύτερα ελληνικά από εμένα

«Συμφωνία Ζαλγκίρις – Γκος» γράφουν οι Ισπανοί, «δεν πάει πουθενά» απαντά με γέλια ο Φουρνιέ!

Μια υπότροπη αγριόπαπια «συνελήφθη» να πετάει με υπερβολική ταχύτητα

Τραμπ: Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικό όπλο – Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα ασκήσουμε μέγιστη πίεση

BabyBot: Ρομποτικό βρέφος προσομοιώνει τη διαδικασία σίτισης τους πρώτους 6 μήνες

Ισραήλ: Ο στρατός αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας

Γάλλος ΥΠΕΞ: «Κανείς δεν θα υπαγορεύσει τη θέση του στη Γαλλία», όσον αφορά την αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους