Αποχώρησε και ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

13/04/2022 | 16:47

Παρελθόν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, καθώς τονίζει σε δήλωσή του ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ ήταν γενικός διευθυντής στην «πράσινη» εταιρεία (μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη), ωστόσο, μετά τις χθεσινές… εκκαθαρίσεις στο «τριφύλλι», του είχε προταθεί η θέση του γενικού αρχηγού στην ομάδα. Ο ίδιος δεν αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση κι έτσι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μετά από 32 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλβέρτης είχε ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το 1990, προερχόμενος από τη Γλυφάδα, ενώ μετά το τέλος της καριέρας του υπηρέτησε το σύλλογο και από άλλα πόστα.

Η σχετική δήλωση του Αλβέρτη έχει ως εξής:

«Μόνο περηφάνια, τιμή και αγάπη για την ομάδα.
Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί.
Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παναθηναϊκός».

 

ΑΜΠΕ

Αργεντινή: Διακοπή για μία εβδομάδα στη δίκη για τον θάνατο του Μαραντόνα

Νέα μέτρα για τα οχήματα σε Ύδρα και Σπέτσες

Η Δημοτική Αρχή στο Ανατολικό Διαμέρισμα: Ποια προβλήματα συζητήθηκαν

Ηλεκτρικό μοτοποδήλατο εξερράγη και τραυμάτισε ανήλικο

Στη φυλακή η 32χρονη μητέρα στη Λάρισα για την κακοποίηση των δύο παιδιών – «Εντοπίσαμε καψίματα και ζωγραφιές με μαρκαδόρο»

ΟΗΕ: Την έκθεση «Θάλαττα», με έργα διακεκριμένων Ελλήνων ζωγράφων, εγκαινίασε ο Κ. Μητσοτάκης

Άσθμα και αλλεργίες: Τι πρέπει να γνωρίζετε

48ωρη απεργία της ΠΝΟ στις 3 και 4 Ιουνίου για τα δρομολόγια Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία