Μπαρτσελόνα: Αλλάζει γήπεδο την σεζόν 2023/24

21/06/2022 | 14:28

Είναι πλέον επίσημο. Η Μπαρτσελόνα θα έχει ως έδρα την σεζόν 2023/24 το Ολυμπιακό στάδιο της Βαρκελώνης, Estadi Olímpic Lluís Companys, χωρητικότητας 55.000 θεατών, μετακομίζοντας προσωρινά από το διάσημο Camp Nou, χωρητικότητας 98.000 θεατών.

Ο λόγος για την προσωρινή μετακόμιση, αφορά στο Espai Barça, το έργο που περιλαμβάνει την ανανέωση του Camp Nou, την έδρα των Καταλανών.

Η επίσημη επιβεβαίωση, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλωνίας Sport, έγινε από τον σύλλογο και από τον δήμο της Βαρκελώνης σε συνέντευξη Τύπου.

«Η Μπαρτσελόνα θα παίξει στο Stadio Olímpic Lluís Companys τη σεζόν 2023/24 κατά την διάρκεια των εργασιών του Espai Barça», δήλωσε ο Ζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου. 

Ο σύλλογος της Καταλωνίας σχεδιάζει να αρχίσουν οι εργασίες στο Camp Nou την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει την πρώτη ομάδα να συνεχίσει να παίζει εκεί τους εντός έδρας αγώνες της.

    Ωστόσο, για την επόμενη σεζόν, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να μετακομίσει στο Estadi Olímpic για να συνεχισθούν οι εργασίες. 

 

ΑΜΠΕ

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» -Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ