Νικητής στα «Χρυσά Βατόμουρα» 2016 η ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι»

29/02/2016 | 04:20

Κυριολεκτικά σάρωσαν στα «Χρυσά Βατόμουρα», οι «50 αποχρώσεις του γκρι», με βραβεία που ρίχνουν στα Τάρταρα την πολυδιαφημιζόμενη ταινία.

Κέρδισε το βραβείο του χειρότερου σεναρίου, του χειρότερου ηθοποιού, για την ερμηνεία του Τζέιμι Ντόρναν, της χειρότερης ηθοποιού για την Ντακότα Τζόνσον, το βραβείο του χειρότερου διδύμου επί οθόνης και μοιράστηκε το βραβείο της χειρότερης ταινίας με το «Fantastic Four».

Ο Εντι Ρεντμέιν πήρε το βραβείο β’ ανδρικού ρόλου- πάντα για τη χειρότερη ερμηνεία καθώς αυτή «εξυμνούν» τα «Χρυσά Βατόμουρα»- για το «Πεπρωμένο της Τζούπιτερ», μόλις ένα χρόνο μετά από το Οσκαρ α’ ανδρικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος είναι υποψήφιος για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία του στο «Κορίτσι από τη Δανία».

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Αχαΐα: Οι διαρρήκτες ήλθαν από την Αθήνα, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν το ΑΤΜ – ΦΩΤΟ

Λάππα Αχαΐας: Αγωνία για τον Αλέξανδρο που τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό τροχαίο-Θα τελεστεί παράκληση απόψε στον Άγιο Γεώργιο