Αίγιο: Διεθνής Συνάντηση για νέους πιανίστες στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης”

31/03/2016 | 09:42

Σε διεθνές μουσικό σταυροδρόμι για νέους πιανίστες από όλο τον κόσμο, θα μετατραπεί το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” το διήμερο Πέμπτη 31 Μαρτίου και Παρασκευή 1η Απριλίου, σε συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) με τον Διεθνή Μορφωτικό Πολιτιστικό Χώρο “Ελληνικόν Ειδύλλιον” του κ. Ανδρέα Ντρέκη.

Στην 1η Διεθνή Συνάντηση Μουσικής, ταλαντούχοι πιανίστες από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και ΗΠΑ, καθώς και σπουδαστές πιάνου στο Μόναχο αλλά και από το Πρότυπο Ωδείο Αιγίου και το παράρτημα Πατραϊκού Ωδείου στο Αίγιο, θα παρουσιάσουν επιλεγμένα έργα μεγάλων συνθετών όπως Bach, Beethoven, Brahms, Chopin, Debussy, Mozart, Prokofiev, Rachmaninoff, Scarlatti. Η συναυλία θα δοθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Παρασκευή 1η Απριλίου το πρωί, η συναυλία θα επαναληφθεί τις πρωινές ώρες στον ίδιο χώρο, με προσκεκλημένους μαθητές από σχολεία της Αιγιάλειας και με σκοπό τη μύηση της μαθητικής κοινότητας της περιοχής στην κλασική μουσική.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες