Νέα διευθύντρια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

21/03/2016 | 16:06

​Η παραγωγός ταινιών Ελίζ Ζαλαντό (Elise Jalladeau) διορίζεται στη θέση της γενικής διευθύντριας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Εϊπίδη.

Την επίσημη ανακοίνωση του διορισμού της εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού. Η κ. Ζαλαντό έχει διατελέσει πρώην ακόλουθος οπτικοακουστικών μέσων της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα και διευθύντρια του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου την περίοδο 2011-2015, όπως επίσης και μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου την περίοδο 2011-2014.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Το απόλυτο μπάχαλο – Έβαλαν τους κυβόλιθους και τώρα ξανασκάβουν την Άνω Πόλη