Στην Πάτρα στις 21 και 22 Οκτωβρίου η Αλέκα Κανελλίδου

04/10/2016 | 22:12

Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στην Αθήνα, η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή θα βρεθεί στην Πάτρα για δύο συναυλίες στον χειμερινό χώρο του ΧάραμαStage, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με διαχρονικά τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Η ερωτική φωνή της, βελούδινη με χαρακτηριστική blueβραχνάδα, απλώνεται στο προσωπικό της ρεπερτόριο, σε αναπάντεχες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, ελληνικών και ξένων, καθώς και σε αμερικάνικα jazz στάνταρντ.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια.

Μοναδικές εμφανίσεις με την Αλέκα Κανελλίδου που θα μας μείνουν αξέχαστες!

 

Χάραμα Stage

Τσαμαδού 19, Πάτρα

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 15 ευρώ

*Υποχρεωτική κατανάλωση σε τραπέζι:

4 άτομα 1 φιάλη (70 ευρώ) ή 2 άτομα  1 μπουκάλι κρασί (35 ευρώ)

Προπώληση: www.viva.gr

Καταστήματα: Public ,Beer Bar Q

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 672444- 2610 671139

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του