Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ντέιβιντ Χάντλστον

05/08/2016 | 11:06

Το θάνατο του αμερικανού ηθοποιού Ντέιβιντ Χάντλστον, γνωστού μεταξύ άλλων για το ρόλο του ως «Big Lebowski», ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο Χάντλστον πέθανε σε ηλικία 85 ετών εξαιτίας προχωρημένων προβλημάτων υγείας στην καρδιά και τα νεφρά του, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του Σάρα Κόπε. Ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη στο Σάντα Φε του Νιου Μέξικο.

Είχε γεννηθεί το 1930 στη Βιρτζίνια και αρχικά είχε υπηρετήσει ως μηχανικός αεροσκαφών στην αμερικανική πολεμική αεροπορία πριν ξεκινήσει σπουδές υποκριτικής στη Νέα Υόρκη.

Ξεκίνησε την πορεία του από το θέατρο πριν περάσει στον κινηματογράφο. Στην καριέρα του, διαδρομή 55 χρόνων, έπαιξε μεταξύ άλλων στα Santa Claus: The Movie,  Fool’s Parade ή Family Reunion.

Τα τελευταία χρόνια είχε επίσης περάσει και από τηλεοπτικές σειρές ως γκεστ, όπως το Gunsmoke, The West Wing, Gilmore Girls και The Wonder Years.

Πηγή: in.gr

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)