«Δεξί χέρι» της νέας υπουργού Πολιτισμού – Ο Βαγγέλης Πολίτης διευθυντής του γραφείου της Λυδίας Κονιόρδου

11/11/2016 | 18:15

Ο Βαγγέλης Πολίτης Στεργίου, οικονομολόγος με επαρκείς ωστόσο γνώσεις στην πολιτιστική διοίκηση και την έξωθεν καλή μαρτυρία από τους πολιτιστικούς φορείς με τους οποίους συνεργάστηκε, είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο διευθυντής του γραφείου της νέας υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου.

Προσωπικότητα χαμηλών τόνων και επιμονή στη συλλογική εργασία, ο Βαγγέλης Πολίτης-Στεργίου έχει συνεργαστεί με την νέα υπουργό κατά τη θητεία της ως καλλιτεχνική διευθύντρια στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, είχε επίσης τον συντονισμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας ενώ συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους. 

Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στο ΕΚΠΑ και Αγροτική Οικονομία στηνEcole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Nanterre στην Οικονομική, Περιφερειακή Ανθρωπογεωγραφία. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της