ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.003.580 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

11/07/2018 | 15:07

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 2 έως και τις 8 Ιουλίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.003.580 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή, ενώ η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων του ΟΠΑΠ, από την Παρασκευή 29 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «60 χρόνια ΟΠΑΠ», αξίας 2 ευρώ, που προσφέρει κέρδη έως και 60.000 ευρώ στους τυχερούς παίκτες. Από την ημέρα κυκλοφορίας του έως σήμερα, το παιχνίδι έχει μοιράσει κέρδη 623.502 ευρώ.

Παράλληλα, συνεχίζεται η κυκλοφορία του παιχνιδιού «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη», αξίας 2 ευρώ. Το «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη» είναι το πρώτο ΣΚΡΑΤΣ με δεύτερη ευκαιρία, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που δεν έχουν κερδίσει κάποιο από τα έπαθλα του παιχνιδιού, να συμμετέχουν με το μη κερδισμένο τους δελτίο σε κλήρωση για πέντε ταξίδια στη χώρα που θα κατακτήσει το κύπελλο.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κεραυνός “χτύπησε” χειριστή μηχανήματος στο κέντρο της πόλης! Πανικός στην οδό Μπουμπουλίνας-ΦΩΤΟ

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Πυροβόλησαν μηχάνημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Δημιουργήθηκε κρατήρας δεκάδων μέτρων μέσα σε κοινότητα ανάμεσα σε σπίτια που έχουν αποκλειστεί- ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ