Ετήσια καλοκαιρινή παράσταση σύγχρονου χορού από το Σύλλογο Έσω – Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας

24/06/2017 | 22:27

Ο πολιτιστικός σύλλογος Έσω – Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας σας προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινη παράσταση σύγχρονου χορού που θα σας ταξιδέψει πίσω στην χρυσή εποχή του παλιού καλού Ελληνικού Κινηματογράφου, την Κυριακή 25 Ιουλίου 2017, στις 8.30 μ.μ. στο Θεατράκι Μαρίνας. Η δασκάλα χορού, Μάγδα Κωστοπούλου, με την ομάδα της υπόσχονται να σας χαρίσουν μια βραδιά με γλυκές αναμνήσεις, συγκίνηση και γέλιο μέσα από την αναβίωση των αγαπημένων διαχρονικών musical της Finos Film. Tαινίες και σημαντικές προσωπικότητες που μεγάλωσαν γενιές και γενιές ξαναζωντανεύουν από μικρούς και μεγάλους χορευτές χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές. Χοροί λάτιν, οριεντάλ,zumba και σύγχρονο δίνουν νέα μορφή στα κλασσικά μας musical επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις. Η είσοδος είναι δωρεάν. Μοναδικός κανόνας: η θετική σας ενέργεια και το χειροκρότημα σας!!! Σας περιμένουμε!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της