H Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Πάτρα στις 6 Σεπτεμβρίου

02/09/2017 | 17:19

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει στην Πάτρα για μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ρωμαϊκό Θέατρο Πατρών! 

Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα. Με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα. Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε! 

Μια ερμηνεύτρια που μπορεί στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας. Να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι. Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες, έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στη καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας! 

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.
Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:

Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς 
Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά 
Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο 
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα 
Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο 
Νίκος Πασσαλίδης – Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα. 

Υπεύθυνοι ήχου: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς 

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ 
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ 2017 
Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου2017 

Oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30, έναρξη στις 21:30 

 Σία Αναγνωστοπούλου: Διαμαρτυρία για την κατάργηση του Γενικού Λυκείου Ερυμάνθειας

 Φ. Ζαΐμης: «Ο αστροτουρισμός είναι μια νέα αναπτυξιακή «πνοή» για τις Ευρωμεσογειακές Περιφέρειες»

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Φαραντούρη: Δεν εκφράζει τη θέση του κόμματος

 Όρνιθες: Μια μελαγχολική και ονειρική Νεφελοκοκκυγία

Αντώναρος: «Ούτε το ημερολόγιο δεν διαβάζουν σωστά οι φωστήρες της ΠΑΣΠ-ΑΣΟΕΕ που μάζεψε ο Κασσελάκης»

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Πέμπτη στη Δυτ. Ελλάδα – ΧΑΡΤΗΣ

Κουτσούμπας: Η μεγάλη κομπίνα είναι το ίδιο το καθεστώς των επιδοτήσεων που εντείνει την καταλήστευση των μικρών αγροτών

Κυριακή Γρίβα: «Αν ήξερα ότι την εκβιάζει, θα τον είχα καθαρίσει εγώ» – Συγκλόνισε ο πατέρας της 28χρονης στην δίκη για την δολοφονία της