Το Διακοπτό τιμά τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο

12/08/2017 | 11:41

Το Διακοπτό που τόσο αγάπησε, τιμά απόψε στις 9.30 τον μεγάλο ηθοποιό του θεάτρου και του κινηματογράφου Διονύση Παπαγιαννόπουλο.
Η εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, θα γίνει στην παραλία του Αγίου Νικολάου, στο λιμανάκι, με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων από τη γέννηση του (1912-2017), με τον τίτλο «Ο δικός μας Διονύσης».
Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μουσικό-θεατρική και κινηματογραφική παράσταση υπό τη σκηνοθεσία των Πατρινών Παναγιώτη Φαφούτη και Μιλτιάδη Νίκα.
Τραγούδια από τις ταινίες του θα ερμηνεύουν ο Παναγιώτης Πετράκης και Εύα Σιαμαντά υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη.
Επίσης η Θεατρική Ομάδα του Διακοπτού θα συμμετάσχει με δρώμενο-έκπληξη που ετοίμασε ο Π.Φαφούτης, ενώ η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιάλειας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, θα τραγουδήσει μπαλάντες.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Αιγιάλειας και συνδιοργανώνεται από τη ΔΗΚΕΠΑ, την αντιδημαρχία ανατολικής Αιγιαλείας και τη Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της