Συγκίνηση στην Επίδαυρο – Η στιγμή που ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιερώνει την παράσταση στη Χρύσα Σπηλιώτη – ΒΙΝΤΕΟ

28/07/2018 | 12:45

Με μία συγκινητική στιγμή έσβησαν τα φώτα χθες βράδυ στο αρχαίο θεατρο της Επιδαύρου μετά την παράσταση Θεσμοφοριάζουσες που παρουσίασε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών Βαγγέλης Θειοδωρόπουλος.

Οπως αναφέρει ο anagnostis.org, με την υπόκλιση ηθοποιών και συντελεστών  ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος αφιέρωσε την παράσταση στη γνωστή ηθοποιό και θεατρική συγγραφέα Χρύσα Σπηλιώτη, που παραμένει αγνοουμένη μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, αλλά και στα υπόλοιπα θύματα της τραγωδίας.

Συγκεκριμένα στο τέλος της παράστασης και εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε:
«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδερφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μία ψυχούλα. Η Χρύσα Σπηλιώτη.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους…».



https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Ea_Kkrz3t0I
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»