Γνωστός ηθοποιός στον ετήσιο χορό των Ποντίων της Πάτρας!

21/02/2019 | 13:59

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21.00 στον Πολυχώρο «Ιφιγένεια» (Κάτω Καστρίτσι) το Σωματείο «Φάρος» Ποντίων Πάτρας διοργανώνει για πολλοστή φορά τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του.

Αποτελεί μια ευκαιρία για τα μέλη αλλά και για τους φίλους του Σωματείου να γλεντήσουν ακούγοντας ποντιακό και ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα, με πλούσιο μενού και άφθονο κρασί.

Το ποντιακό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν: στο τραγούδι ο Γιώργος Σοφιανίδης και ο Μπάμπης Ιορδανίδης. Επίσης οι μουσικοί: Αλέξανδρος Μιμίδης (Τουλούμι),  Φώτης Κοζυράκης (λύρα) και  Γιώργος Σαρσαρίδης (νταούλι).

Θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση ο Πόντιος ηθοποιός κ. Λάζος Τερζάς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών και φίλων του «Φάρος» Ποντίων Πάτρας προπωλούνται προσκλήσεις. Υπεύθυνοι κρατήσεων: Γιάννης Κερασίδης τηλ.: 6944462352 και Μάρθα Στασινού τηλ.:6943505393.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο χορούς!

 

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού