Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Έρχονται οι “Athens Tango Ensemble“

27/08/2019 | 12:56

Ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι πλημμυρισμένο από τα «αρώματα» και   τις μελωδίες του τάνγκο, με το κουιντέτο “Athens Tango Ensemble“, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ενότητας Βήμα Νέων Καλλιτεχνών του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 9 το Βράδυ, στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου. 

Οι “Athens Tango Ensemble’’  πραγματοποίησαν την πρώτη εμφάνισή τους στο κοινό την 21η Οκτώβρη του 2016 και πολύ σύντομα η μουσική τους αγκαλιάστηκε από το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο. Στη σύντομή ιστορία του το κουιντέτο έχει παρουσιάσει συναυλίες σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό ,σε χώρους όπως ο κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το Ίδρυμα Σ. Νιάρχος, το Half Note Jazz Club και πολλούς άλλους. 

 

Το κουιντέτο  “Athens Tango Ensemble’’   ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Βουγιούκα και αποτελείται από τους σπουδαίους σολίστες :  

 

Δήμος Βουγιούκας – μπαντονεόν, ενορχηστρώσεις  

Κυριάκος Γκουβέντας -βιολί  

Παναγιώτης Μάρκος-πιάνο  

Δημήτρης Κουφογιώργος-κιθάρα  

Κώστας Αρσένης-κοντρα μπάσο 

 

Γενική Είσοδος: 5€

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία