ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας – Πρεμιέρα για τη “Γκόλφω” στις 20 Ιανουαρίου

13/01/2020 | 22:10

 

Μετά την πρεμιέρα της παράστασης “Άνθρωποι και Ποντίκια” της κεντρικής σκηνής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Πάτρας, έρχεται η πρεμιέρα για την “Γκόλφω” στο πλαίσιο του άρματος Θέσπιδος.

Πρόκειται για το κλασικό αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας του Σπυρίδωνα Περεσιάδη που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και δραματική επεξεργασία του ηθοποιού Χρήστου Στρέπκου.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων με τους ηθοποιούς που απαρτίζουν το καστ να είναι οι εξής: Βασίλης Κόκκαλης, Έφη Κιτσαντά, Βασίλης Τσόρλαλης, Γιάννης Τσάκωνας και Μαρία Χρυσανθακοπούλου. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Στρέπκος είναι ο άνθρωπος που έχει σκηνοθετήσει με απόλυτη επιτυχία όλα τα προηγούμενα έργα στο Άρμα Θέσπιδος όπως, το «Ελιξίριον Τσέχωφ», «Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης» του Μαριβώ, την «Τρελή του Σαγιό» του Ζιροντού και το «Μαμ» του Σάκη Σερέφα. 

Σκοπός του ιδίου και των συντελεστών της παράστασης είναι να αναδείξει μέσα από το βουκολικό αυτό δράμα που διαδραματίζεται στις παρυφές του Χελμού, την αισιόδοξη πτυχή της ζωής και του έρωτα, ενώ οι πρόβες έχουν κορυφωθεί αυτές τις μέρες για την πρεμιέρα, με σκηνοθέτη και ηθοποιούς να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το έργο της παιδικής παράστασης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας που φέτος ανεβαίνει με την συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, το “Ένα παιδί μετράει τα άστρα” του Μενέλαου Λουντέμη, έρχεται για πρώτη φορά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και θα παιχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στις 7 Ιανουαρίου.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ