Πάτρα: Έκθεση “Το Ηλιακό μας σύστημα” στο ΜΕΤ

09/02/2020 | 16:42

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας και ο Γαλλικός Επιστημονικός φορέας Afelia για τη διάδοση του Επιστημονικού Πολιτισμού, διοργανώνουν έκθεση με θέμα: «Το Ηλιακό μας Σύστημα»,στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, από 20 Φεβρουαρίου-30 Απριλίου 2020. Η έκθεση έχει σχεδιαστεί και παραχωρηθεί από τον Γαλλικό Επιστημονικό φορέα Afelia, για τη διάδοση του Επιστημονικού Πολιτισμού. Μέσα από 25 αφίσες η έκθεση παρουσιάζει το Ηλιακό Σύστημα και ξεδιπλώνει τα μυστικά του, ενώ εμπλουτίζεται με υλικό και δημιουργίες από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδικής έκθεσης προγραμματίζονται εκπαιδευτικές δράσεις για ομάδες μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Προσφέρονται 4 ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για τις αντίστοιχες βαθμίδες: Νηπιαγωγείο, Α και Β Δημοτικού, Γ και Δ Δημοτικού, Ε και ΣΤ Δημοτικού, και Γυμνάσιο και Λύκειο. Η συμμετοχή στις Εκπαιδευτικές Δράσεις του ΜΕΤ είναι δωρεάν. Το Μουσείο είναι ανοιχτό στο κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 -14.00), εκτός από τις επίσημες αργίες και είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Για πληροφορίες ή/και ραντεβού σχετικά με τις εκπαιδευτικές δράσεις των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςμπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του Μουσείου στα: Τηλ. 2610 969973, 969972,996732 – Email: [email protected]

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»