Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: Μουσική εκδήλωση με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Πάτρας

22/06/2020 | 16:34

Χθες, Κυριακή 21 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Γ. Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», μουσική εκδήλωση με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Θανάσης Τσιπινάκης του Δήμου Πατρέων  με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Οι μουσικές αυτές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Δήμο, έχουν ενταχθεί τελευταία στο χώρο του νοσοκομείου, για τον ευεργετικό ρόλο που προσφέρουν στην ψυχοσωματική υπόσταση των ασθενών, των εργαζομένων και των επισκεπτών.

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Πατρέων, την πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, τους μουσικούς της ορχήστρας, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους υπαλλήλους του νοσοκομείου για την αγαστή συνεργασία και την πραγματοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.                                                                                                                                                                 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ζαχαροπλαστεία «Εντελβάις» για τα κεράσματα που προσέφεραν.  

 

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος για τον 31χρονο που σκοτώθηκε στο εργατικό δυστύχημα στη Ρόδο

Δεν το συζητάει για πώληση Κωστούλα ο Ολυμπιακός!

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και κηδεύονται Δευτέρα και Τρίτη

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο της Μαρία Κατσιμαγκλη

Επιστήμονες δημιούργησαν τα πρώτα βρώσιμα ρομπότ που καθαρίζουν το νερό και μετά γίνονται σνακ για τα ψάρια

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

Γιατί πρέπει να απλώνεις το concealer σου με πινέλο – και όχι με τα δάχτυλα

Μουσικός Μάιος για 28 χρόνια στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών